Tornooi

Wereldhockey op 27 juni te Brasschaat

Road to Rio

Pre lympisch tornooi HOCKEY WORLD LEAGUE

Vorige dinsdag waren voorzitter Brecht,  Olivier en Maxime te Brasschaat aanwezig op de oefenwedstrijd België – Nederland bij de mannen, gewonnen door onze Red Lions met 4 – 2.   Ze vonden het fantastisch.

Het bestuur zou graag op zaterdag 27 juni met een 20tal personen van onze club  een dag wereldhockey (World League) meebeleven in Brasschaat. Die dag staan 4 vrouwenwedstrijden op het programma, waaronder Nederland – Italië (14u)  en  België – NieuwZeeland (16u).
Ook het Australische topteam speelt die dag (tegen India) en de eerste wedstrijd gaat tussen Japan en Korea.Er wordt gestreden voor de eerste OLYMPISCHE TICKETS  BIJ DE  LANDENTEAMS.

Een ticket kost 29 euro  (kinderkorting: 9 euro). We gaan geen bus inleggen, wel carpoolen.  Je moet rekenen op een volledige dag, want de tornooidag start om 12 uur en eindigt om 19u30. We zouden om 9u30 ‘s morgens vertrekken vanuit onze Westhoek.

Bestuursleden Frederik, Johan en Karen hebben al ja gezegd.  We stellen voor dat iedereen zelf zijn ticket online boekt  in het tribunevak A1 via de link:  www.event-tickets.be (kies rubriek KLANTEN en dan 2e item = HOCKEY)   Snel zijn, want de voorraad tickets is beperkt !!