NieuwsWedstrijd

Wedstrijdverslag tegen HC Dunkerque Malo

Gelieve hier het verslag van onze wedstrijd in en tegen HC Dunkerque Malo te willen vinden van onze reporter ter plaatse :

 

Jeugd Sp Westk Malo Jeugd  1- 5  26.03.16

 

De jeugd (13 spelers, meer meisjes dan jongens) begon zeer goed en het bleef lange tijd 1-0 (voor Malo). Toen het drie nul was, ongeveer halverwege, was dat eigenlijk een onverdiende score.  Aaron kon tegenscoren (op de dag van zijn verjaardag) en dat had de eindstand mogen zijn.

Helaas, vijf minuten voor het einde kreeg doelvrouw Yto nog twee goals te slikken.  5-1 eindstand. Overdreven. Maar een hele verbetering in vergelijking met de wedstrijd in november toen het 11-1 werd, tegen dezelfde ploeg.

Speelden mee:  Yto en Wout in het doel, Zhu, Jelle, Ferre, Marte, Arthur, Wannes, Mariyka, Timo, Timea, Tim, Aaron en Jonas.  Coach: Anne

 

Het sporkin mannenteam, voor de gelegenheid in mauve shirts,  traden aan met  12 man, maar zonder John. Ze startten optimistich na 7 zeges en slechts 4 tegendoelpunten in Waregem op 20 maart.  In Waregem speelde John mee en ook de dames Lisa, Fien en Manon ! Nu was de wedstrijd ook op een  volledig veld en zonder dames in het team.

Na 10 minuten leidde Malo met 1-0, verdiend.  Keeper Stoffel was in de eerste speelperiode veruit de beste Sporkin speler en verhinderde dat het 5 of 6 nul werd in de eerste helft door enkele prachtige reddingen.

Tijdens de 2e helft speelde Sporkin een stuk beter, kreeg zelfs één goede kans, maar het was Malo dat een 2e keer scoorde na een zwak uitverdedigen van Sporkin.

Vlak voor het einde bij een gefloten fout die in principe in het voordeel van Sporkin was, nam een speler van Malo de bal en kon ongehinderd 3-0 maken omdat niemand van Sporkin geconcentreerd bleef in die fase.   Een iets te zware nederlaag vond ik.

Een kwartier voor tijd moest Maxime bij het afweren van een PC (zeer harde bal van zeer dichtbij) met een zware blessure aan zijn been van het veld gedragen worden. Gebroken zoals later bleek.

 

Malo HC Sporkin Westkust 3-0  25.03.16

 

Speelden mee:  Stoffel in het doel, Paul, Charles, Jean-Louis, Maxime, Andy, Olivier, Youri, Lander, Nicolas, Guillaume en Michael.

Coaches:  Anne  en Brecht (was ook scheidsrechter).