Nieuws

Koksijde trekt de hockeykaart

Gisteren werd het voltallig bestuur van HC Sporkin Westkust uitgenodigd voor een persconferentie georganiseerd door de gemeente Koksijde – Oostduinkerke met als titel : Koksijde trekt de hockeykaart.

De gemeente Koksijde – Oostduinkerke wil verder investeren in de uitbouw van zijn sportinfrastructuur. Na het bekomen van de bouwvergunningen en het aanstellen van een aannemer zal op het sportpark Hazebeek in Oostduinkerke een hockeyveld aangelegd worden.

Een waterveld met een overdekte tribune, een scorebord en een opwarmingsterreintje. De aanhorigheden omvatten 4 groepskleedkamers met douche, 2 kleedkamers voor scheidsrechters, een publiek sanitair en een cafetaria (zie ontwerp in bijlage)

Voor HC Sporkin Westkust is dit een unieke kans die we niet aan ons voorbij mogen laten gaan.

Vanaf volgend jaar (september 2019) zullen we mogen genieten van de nieuwe en mooie accommodatie in Oostduinkerke. We hopen natuurlijk op een vlotte overgang van Veurne naar Oostduinkerke.

Wat we als club niet mogen vergeten is, dat recreatie en amusement op de eerste plaats staat en dat elke speler speelkansen moet krijgen, competitief of recreatief.