Het bestuur

Het bestuur

H.C. SPORKIN vzw  het bestuur.

Zonder de morele en materiële steun van de Hockeybond zou de oprichting van H.C. Sporkin niet zo snel en zo comfortabel mogelijk geweest zijn. Met bijzondere dank aan Jos Vonk die vanuit het Nederlandse Tilburg reeds enkele keren naar Veurne afzakte Hij verleent professioneel zijn diensten aan de Belgische Hockeybond en de Vlaamse Hockey Liga. Het is zijn opdracht in België het hockeyspelen te promoten voor jong en oud, van De Panne tot Voeren of Arlon.

De Vlaamse Hockey Liga ondersteunt elke nieuwe Vlaamse club, zodat de drempel om te starten lager ligt. Nieuwe clubs zijn een verrijking voor de hockeysport en maakt regionale competities interessanter. In september 2014 kregen wij stamnummer 624 toegekend.

 

Wie is wie in het SPORKIN BESTUUR ?

 

Nathalie Jacob : voorzitter van HC Sporkin Westkust, en mama van 3 hockeyspelende kinderen en echtgenote van trainer en speler, is ze nauw betrokken bij het leven binnen de hockey. Haar eigen sportieve carrière binnen zowel recreatieve als competitieve clubs zullen zeker een meerwaarde betekenen. Ze wil haar vooral focussen op een goede organisatie en communicatie binnen de club, met het behouden van een familiaal karakter!

 

 

Paul Stockman is secretaris, sportief verantwoordelijke, trainer en als het kan ook nog hockeyspelerHet is ondertussen al 4 jaar geleden, hij was er toen al bij, tijdens de eerste opendeurdag van een hockeyclub te Veurne en waarschijnlijk heeft daar de microbe opgelopen, die hockey heet. Valt niet te genezen, oef. Als speler, hulptrainer en vader van 3 hockeyspelende kinderen (Timo, Stien en Niels) voelt hij zich heel nauw betrokken bij het leven en welzijn van HC Sporkin Westkust.  Hij is je contactpersoon voor al je vragen en dit samen met het bestuur, de trainers en de voltallige spelersgroep. 

 

 

 

Johan Decadt  voorheen actief sporter en bestuurder bij Marathon Atletiekclub Westhoek  in Veurne en beroepshalve advocaat, fungeerde als secretaris en webmaster.  Omwille van zijn drukke beroepsbezigheden wordt hij vanaf juli 2015 onze penningmeester.

 

 

 

 

Anne Nottebaert : Kledij - en materiaalverantwoordelijke, de contactpersoon voor al je vragen omtrent hockeymateriaal gaande van sticks, scheenbeschermers maar ook voor hockeykledij.

 

 

 

Charles Cattoir : Tijdens zijn actieve spelers "loopbaan" van meer dan 17 jaar heeft hij vele facetten van de hockey sport gezien. Vele jaren heeft hij reeds de taken als Coach en trainer (INDIANA) op zich genomen. Deze stelt hem in staat om een lange termijn visie ivm competitie uit te tekenen. Hiermee moet er 1 zaak centraal staan, wij zijn een club voor iedereen. Spelers met veel talenten, spelers met veel zin om te spelen, spelers die gaan voor het plezier van het spel. Als jonge club kunnen wij leren van hoe andere clubs omgegaan zijn met verschillende niveaus en verwachtingen. Dit alles samen zal er voor zorgen dat er een aanbod is voor iedereen en dat elke speler zich thuis kan voelen in onze club.

 

 

Pieter Markey : Speler en trainer wanneer zijn dochtertje speelt maar met zijn technische kennis kan hij van pas komen bij het nazien voor de mogelijkheden van het huidig of een nieuw terrein.

 

 

 

 

Lieselot Catteeuw : Als vertegenwoordiger van The Stick (de vriendenkring van HC Sporkin Westkust) binnen het bestuur is Lieselot de persoon die op de hoogte is van alle extra-sportieve activiteiten, vraag het haar via thestick@hcwestkust.be

 

 

 

Deze zevenkoppige bestuursploeg mag zeker nog wat uitbreiden.  Mannen en zeker ook vrouwen die nog wat tijd kunnen vrij maken of eventueel sportieve kinderen hebben, en die hockey een interessante hobby vinden, zijn van harte welkom.     Neem vandaag nog contact op:  info@hcwestkust.be. Of kom gerust vrijblijvend langs op dinsdag- of donderdagavond voor of na de trainingen op het Will Tura-sportpark.

Met een ruimere bestuursploeg kan je meer bereiken en ondernemen voor je sporters want #sportersbelevenmeer!